4 Haziran 2014 Çarşamba

2.KONYA BLOG YAZARLARI BULUŞMASI


Mart ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz Blog yazarları buluşmamızın ikincisi gerçekleştirmiş bulunmaktayız:) Daha doğrusu ben buluşmaya mazeretimden dolayı katılamasam da arkadaşlarım bir araya gelerek çok güzel bir gün geçirdiler. Yine güzel bir workshop konusu seçilmiş. Bu kez kanaviçe bardak altlıkları yapılmış. Buluşmamızın workshop sponsoru olan Goblen&Kanaviçe Home Butik, içinde iğneden, ipliğe, şablonuna kadar güzel bir kit göndermiş. Bu güzel ürün için kendilerine teşekkür ediyorum. 

Daha önceki buluşmamızda olduğu gibi bu buluşmamızda da yine bir sürü firma sponsor olmuş. İşte sponsorlarımıza toplu bir bakış...

Öncelikle bir Konya markası olan Selva ile başlamak istiyorum. Selva'yı bilmeyeniniz yoktur. Makarna ile başlayan ürün gamını bugün çilekli irmik boyutuna taşımış bir firma. Öğrencilik yıllarımızda da kampüs alanında sık sık kurduğu makarna standı ile hatırlarım Selva'yı. Bol bol yemişliğimiz vardır o dönemde:) Halen de mutfağımda sıklıkla tercih ettiğim ürünleri için Selva'ya teşekkür ediyorum. Makarnadan, ıspanaklı mantıya, lazanyadan ruşeyme kadar güzel bir paket hazırlamışlar, ellerine sağlık. 


Altta gördüğünüz bu cici Atolye3elma'nın hediye olarak gönderdiği lavanta kesesi. Mis kokusuyla dolabımızda ki yerini aldı bile. Teşekkürler Atolye3elma...
 Giba, bir diğer Konya markası. Konya şekeri denilince ilk akla gelen firmalardan bir tanesidir kendileri. Daha önce lokumlarını tatmak nasip olmamıştı. Giba'ya bu enfes lokumlar için teşekkürlerimi yolluyorum.

 Hepimiz hediye almayı çok severiz. Bir de hediyelerin kişiye özel ayrıntılar içermesi bizi daha da mutlu eder. İşte Harfini Seç tam bu mantıkla yola çıkıp kişiye özel-isimlerinin yer aldığı çeşitli ürünlerle bizleri çok mutlu etti. Adlarımıza göre düzenlenmiş kitap ayraçları için Harfini Seç'e kocaman teşekkürler.
 Bu gördüğünüz sevimli keçe ayraç da bizlere Magic Hands'in armağanı... Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Teşekkürler Magic Hands.

 Bir diğer kişiye özel hediyemiz de Nideno tarafından hazırlanmış bu orjinal ajanda. Tüm arkadaşlarımız isminin yazdığı bu hoş ajandalar için Nideno'ya kocaman teşekkürler. Sevdikleriniz için hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız güzel bir hediye alternatifi bence, instagram sayfasını ziyaret etmenizde fayda var.
 Bu güzel İstanbul bilekliği de Ortaköy Aynur'un bizlere hediyesi. 2 kez İstanbul'a gitmişliğim var ama kısa süreli ziyaretlerdi. İnşallah bir daha ki sefere uzun bir İstanbul gezisi istiyorum. O zaman bu bilekliğimi takmayı unutmayacağım:) Teşekkürler Ortaköy Aynur.

 Eveeeet bir diğer firmamız ise Fonbu. Sitesine girip bir ziyaret ederseniz mutlaka hoşunuza gidecek ürünleri bulabileceğiniz bir hobi mağazası, kendi tabirleriyle eğlenceli fikir atölyesi:) Bizlere gönderdiği hobi malzemeleri için Fonbu'ya teşekkürler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi birşey söyle:)