27 Mayıs 2014 Salı

Açelya Akkoyun'la Pril Konya Etkinliğinde Buluştuk


Bulaşık denilince aklımıza gelen ilk marka olan Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun’la Konya Blog yazarları olarak bir araya geldik. 

Türkiye'nin En Hamarat Hanımı'nı seçmek için yollara düşen Pril ailesi, Konya'daki durağında bizleri misafir etti. Televizyon ekranlarının gülen, güzel yüzü Açelya Akkoyun'la etkinlik öncesi Havzan Etliekmek'te tanışarak, güzel bir yemek yedik. Daha sonra Muhacir Pazarı alanında Konya'nın en hamarat hanımının seçileceği yarışmaya bizzat katılarak Pril'le bulaşık yıkadık:) 

Ayrıca burada Pril'in yenilenen formülüyle kurumuş nişasta kalıntısını rakiplerine göre nasıl söküp attığına şahit olduk. Benzersiz enzim teknolojisi ile yağları çözen, kurumuş kirleri söküp atan Pril, Türkiye'deki ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü ile Pril, inatçı lekeler, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Böylece Pril'le elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya gerek kalmıyor.

Zaten Pril markasını bilmeyenimiz, evinde kullanmayanımız yoktur. Bulaşık deterjanımız bittiğinde Pril yazarız alışveriş listelerimize. Hayatımızda marka ve ürün olarak özdeşleşmiş ender isimlerdendir Pril. 

Özetle evimde severek kullandığım Pril'in düzenlemiş olduğu böylesine güzel bir etkinliğin parçası olmaktan büyük keyif duydum. Buradan Pril ailesine ve organizasyon sorumlusu Müge Hanıma tekrar teşekkür ediyorum. 





  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi birşey söyle:)