2 Ocak 2011 Pazar

KONYA BLOG YAZARLARI BULUŞTU

Sabırsızlıkla beklediğim buluşma nihayet 01.01.2010 tarihinde, birbirinden güzel insanların bir araya gelmesiyle gerçekleşti. Daha önce böyle bir etkinliğe katılmadığım için çok heyecanlıydım doğrusu. İnternet üzerinden takip ettiğim blog yazarı arkadaşlarımı gerçek hayatta da tanımak gerçekten hoş bir duygu. Konyalı olan ve Konya'da yaşayan blog yazarlarını bir araya getiren buluşmamız çok güzel geçti.


Toplantından önce biraz tedirgindim. Her ne kadar hepsini bloglarından takip ediyor da olsam, ilk kez karşı karşıya gelecektik. Ama bu tedirginliğim mekanın kapısından girip bekleyen arkadaşları görünce dağılıverdi. Buluşmamız gayet samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Kimler mi vardı buluşmada:

Başta buluşmayı organize eden
ile
ve
  • Gülay Abla

Bir de aramızda öyle biri daha vardı ki; o bedenen yanımızda olamasa da gösterdiği nezaketle taaaa İstanbul'dan bizim için hazırladığı güzel hediyeler ile bizi yalnız bırakmadı.
Çelebi 74... Kendisine bu nazik hareketinden dolayı çok teşekkür ediyor, bir dahaki Konya blog yazarları etkinliğinde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum:)


Şimdi de postun en eğlenceli kısmına geldik:))
Buluşmaya gelen her arkadaşımız kendi el emeği olan hediyeler hazırlamış. Hepsi ayrı ayrı güzel ve hepsinin ben de çok özel yerleri var.

İlk hediyemiz İffetin Günlüğü'nden kendisi ayrıca hemşehrim oluyor. Buna çok sevindim. Sağolsun bizim için çok mutfaklarımızı süsleyecek iki hediye yapmış. Birisi güzel bir tutacak, diğeri ise içinde küçük şiş detaylarına kadar düşünülmüş bir örgü sepeti buzdolabı magneti. El emeği ürünlerin için çok teşekkür ederim.


Bu güzel takı seti, kitap ayracı ve telefon aksesuarı da Alonenes'ten. Kendisiyle çok fazla sohbet etme imkanı bulamadım ama çok şeker bir insan. Kendisi ayrıca benim için özel bir hediye daha yapmış. Bakın ne kadar sevimli değil mi?


Bebek beklediğimi bildiği için bana bu fimodan yaptığı bebek buzdolabı magnetini getirmiş. Çooooooook teşekkür ederim Alonenes'ciğim. Ellerine sağlık. Buzdolabımdaki yerini aldı bile. Gidip gelip seviyorum ben onu:)

Gördüğünüz bu cici hediyeler iseeeee Pembe Düşler Ülkesi'nin prensesinden. Gerçekten cıvıl cıvıl çok tatlı bir insan. Kişiliği mesleğiyle özdeşleşen nadir kimselerden diye düşünüyorum. Çizgi film karakterli tokaları, keçe buzdolabı süsü ve yine keçe kalp aksesuarını çok beğendim. Keçe kalpli aksesuar yakında taç olacak. Teşekkürler Pembe Düşler Ülkesi'nin sevimli prensesi...

Bu güzel simli tealightlar da Yetenek- Sizin'in yazarından. Kendisine böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hoş sohbet, tatlı bir kişilik. Sayesinde diğer blog yazarı arkadaşlarımı tanıdığım için çok mutluyum. Yeni organizasyonlar bekliyorum Yetenek- Sizin'den:)

Bu güzellik de Urfa Tutkunu'ndan. Çantamdaki yerini aldı bile. Kullanmaya kıyamasamda çıkarır çıkarar arkadaşlarıma gösteririm dedim:) Kendisi Hilal'in El Emeği ile kardeşmiş. Her ikisini de tanımaktan çok mutluluk duydum. Teşekkür ederim Urfa Tutkunu...

Veeeee... Gönüldenele. Konya'da yaşayan blog yazarlarından en merak ettiklerimden biriydi. İlk blog yazmaya başladığımda yayınladığım postta da belirttiğim gibi kendisi benim blog alemiyle tanışmam ve ilham kaynağım olan insanlardan birisidir. Bu nedenle bendeki yeri ayrıdır. Bunu buluşmamızda söyleyemedim ama burdan itiraf ediyorum:) Kendisi çok tatlı bir ablamız. Beni düşünerek getirdiği hediyeside öyle. Daha önce blogunda yayınladığı ve benim de beğendiğim pembe keçe patiklerin mavilerini yapmış. Çok teşekkür ederim Gönüldenele ablacım. Ellerin dert görmesin.

Organizasyonun bir diğer mimarı da Hilal'in El Emeği idi. Bu sevimli kedicik de onun güzel ellerinden çıkmış. Arkasına bir mıknatıs eklendikten sonra buzdolabım üzerindeki yerini alacak hem gözümüzün önünde duracak ve hem de gidiş geliş minik burnundan pıt alınacak:) Hoş sohbet bir insan. Sana da çok teşekkürler Hilal'in El Emeği...


Buradan Gülay Abla'dan özür dilemek istiyorum. Sanıyorum bana getirdiği hediyeyi ben masada almayı unutmuşum. O yüzden buraya ekleyemiyorum. Kusura bakma Gülay Abla. Affına sığınıyorum. Kendisinin şuan aktif bir blogu yok. Üstelik yakın bir zamanda da Konya'dan ayrılacakmış. Artık onu gittiği yerden açacağı yeni blogundan takip ederiz. Sana da çok teşekkür ederim Gülay Abla...

Bu güzellikler de Çelebi74'ten. Organizasyonun afişinin yer aldığı ve özenle hazırlanmış kitap ayracı (Ben öyle olduğunu düşünerek kullanacağım(: ) ile yaka kartı. Mis kokulu, kurdelelerle süslenmiş sabun. Fotoğrafta olmayan ancak akibetinin ne olduğu tahmin edilebilecek kurabiye ve şekerler. Etrafta bu kadar duyarlı ve ince insanların olduğunu bilmek güzel bir duydu. Bir kez daha teşekkürler Çelebi74.

İşte bir blog yazarları toplantısı böyle geçti. Konuşulacak, paylaşılacak çok şey vardı. Ancak zaman su gibi akıp gitti birlikteyken. Sizler gibi değerli insanları tanımaktan çok mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bir araya gelebilmeyi ve daha fazla paylaşımlar yaşamayı arzu ediyorum. Hepiniz sevgiyle kalın...

7 yorum:

  1. canımsın, iki canınla geldin. Çok şekerdin. buarada biz en son kalktığımızda masada bişey yoktu:) bence sen hediyelerin arasına yada öantana ii bak:) sıkışmıştır bi yere

    YanıtlaSil
  2. Herkes buluşma postunu hazırlamış ben kaldım:(
    Haftasonu olunca bana pek fırsat kalmadı .Ancak girebildim.
    Benim içinde dün çok güzel bir gündü.
    Sizleri tanımak çok güzeldi:)))
    iNŞALLAH ARAYI FAZLA AÇMADAN TEKRARLAYALIM GÖRÜŞMELERİMİZİ:)
    Sevgilerrr

    YanıtlaSil
  3. Yetenek- sizin, İyi oldu ama değil mi oğlum da sizinle erkenden tanıştı:) Senin de dediğin gibi bir yerlere sıkıştı tekrar göz atayım canım.

    Gönülde Ele, ben de geç kaldım post için diye hayıflanmıştım:) Sen de face eklemişsin fotoğrafımızı:) Ben de çok mutluyum sizleri tanımaktan. Umarım görüşmelerimiz devam eder.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir gündü. Az önce ben de bu konuda bir yazı yayınladım ve sanırım yazısını en son ekleyen ben oldum =) Hepinizi tanıdığıma memnun oldum. Umarım tekrarı olur bu güzel oturmanın.

    YanıtlaSil
  5. en tembeli ben çıktım post hazırlamak için dün akşam zor yazdım:)) ayrıca bebiş magneti beğenmen ayrıca mutlu etti beni canım benim:))

    YanıtlaSil
  6. seni tanıdığıma çok memnun oldum, ne akdar güzel bir ortamdı öyle değil mi? hepimiz bir kişi, sen iki kişiydin ki minik de bizlere selam verdi, o da konuşmya katılmak istedi:)) düşünün artık muhabbetimizin ne denli güzel olduğunu. sağlıkla yavruna kavuşmanı dilerken, arayı fazla açmayalım diyorum:) sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  7. Bence de öyleydi Urfa Tutkunu:) Ben de sizler gibi değerli insanlarla tanışmaktan dolayı çok memnunum. Herkesin olduğu gibi benim de beklentim bu buluşmaların yinelenmesi.

    Bebişi tabiki çok beğendim Alonenescim. Ellerine sağlık teşekkür ederim.

    Hilalim, ortamın güzelliğine diyecek yoktu. Keşke daha çok vakit geçirebilseydik. Bebişimde memnuniyetini hareketleriyle belli etti:)iyi dileklerin için teşekkür ederim. seninle aynı fikirdeyim. en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)