17 Ocak 2011 Pazartesi

BEBEK HAZIRLIKLARI 3- BEBEK ŞEKERİ


Son zamanlarda uğraşlarımın çoğu, yakın zamanda aramıza katılacak bebeğim için. Minik çoraplar, küçücük badiler, ufacık patikler oldu her yanım:) Onun için birşeyler yapmak dünyanın en haz veren şeyi. Sizin ve eşinizin parçası olan küçük bir insanı içinizde barındırmak ise tarifi imkansız bir duydu. Ya da ben bunu tarif edecek kelimeleri bulamıyorum. Allah çocuk isteyen herkese nasip eder inşallah.

Sabırsızlıkla beklediğim oğlum için hazırlıklarına başladığım yeni şeylerden biri de bebek şekeri. Geçtiğimiz hafta içinde internetten sipariş ettiğim bebek şekeri malzemeleri, hafta sonu elime ulaştı. Bir kaç eksiklikleri var. Kurdela, badem şekeri, lavanta vs. gibi. Onları da temin edince hızlı bir şekilde bebek şekerlerinin yapımına başlayacağım. Ama ben dayanamadığım için gelen malzemelerimi sizinle paylaşmak istedim. Tabi kısa bir süre sonra da bitmiş hallerini paylaşırım inşallah:)
Malzemelerimin arasında neler mi var?
  • Beyaz taşlı tül
  • Ahşap mavi renkli stiker
  • Beyaz tüy
  • Nazar boncuğu
  • Raket
  • Bebek tulumu şeklinde çubuklu süsler
Bunların hepsi bir araya gelerek Emir'imin bebek şekerini oluşturacaklar.

Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak...

11 yorum:

  1. Eminim çok cici süslenmiş şekerler çıkacak ortaya ,marifetli annenin ellerinden.Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim ablacım:) postta da belirttiğim gibi eksikleri var. çalışınca çarşı pazara çıkamıyorum. malum günler de kısa. Ben de sabırsızlanıyorum ortaya birşeyler çıkarmak için.

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım hayırlısı,ne çıkacak ortaya.Ben de sürekli düşünüp duruyorum bebek şekerlerimi nasıl yapsam diye...:)))

    YanıtlaSil
  4. ayyy ne güzel ne de heyecanlı uğraşılar bunlar canımmmm, kolay gelsin, allah sağıkla kucağına almak nasip etsin... Bu arada benden istediğin bir şey olursa sana seve seve yardımcı olurum canım. Sevgilerrrrr...

    YanıtlaSil
  5. Benim dünyam, ben de sürekli düşünme halindeyim son zamanlarda neyi nasıl yapsam diye. Düşün düşün bakalım ne çıkacak ortaya:)

    Teşekkür ederim, ayrıca duaların için kocaman bir aminnnnnnnn kartpostal arkadaşım:) çok naziksin. Benden de sana kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. canım merhaba bana taçları nerden aldığımı sormuştunya buradan cevap vereyim dedim ben pasajda yelda adlı satıcıdan enlisinden 12 adetini 5 buçuğa almıştım :)sevgiler bu arada malzemelerde süper

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Moda ikonum:) hemen pasaja bir bakayım

    YanıtlaSil
  8. yardıma geleyim istersen:) bu malzemeleri görünce çıldırdım bianda:))

    YanıtlaSil
  9. nadirecim, hiç fena olmaz hani :)

    YanıtlaSil
  10. bebek şekerlerinizi çok beğendim, ellerinize saglık, nezamandır blogunu takip edemiyordum bebeginizinde yaşı uzun olsun, sağlıcakla büyüsün inşaallah, internetten nasıl aldın çok merak ettim abla bende almak istiyorum ama uygun site bulamadım,bana yardımcı olurmusun.

    YanıtlaSil
  11. merhabalar (adsız). teşekkür ederim. yukarda gördüğün tüm malzemeleri http://www.birmax.com/ adlı siteden aldım. hiç sorun yaşamadım. maille iletişim kurdum. bilgi almak için gönderdiğim her maile de yanıt aldım. şimdi tekrar baktım da siteye yeni yeni ciciler gelmiş. umarım sen de beğenirsin.

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)