8 Haziran 2010 Salı

KEÇE ÇALIŞMALARA DEVAM...



Yine mi keçe diyenler olabilir. Ama ne yapayım seviyorum keçelerle çalışmayı:) (Bu sıralar aklımın bir köşesinde fimolarla birşeyler yapma isteği var. Ancak fimo hamuru alana kadar keçelerle oyalanıyorum)
Bu kez bir arkadaşım için keçeden peçete yüzüğü yaptım.


Hafta sonu iş yerinden bir grup arkadaş bir araya gelerek hoşça vakit geçirdik. Peçete yüzüklerini, evine davetli olduğumuz arkadaşım Elife için yaptım. Beyaz keçeden halkalarını oluşturdum. Cıvıl cıvıl bir şeyler olsun istediğim için yine keçelerden renkli çiçekler kestim. Çiçeklerin ortasına, üzerini siyah boncuklarla işlediğim sarı yuvarlak keçeleri silikonla yapıştırdım. Oluşturduğum halka ve çiçekleri birbirine yapıştırarak peçete yüzüklerini tamamladım. Hepsi bu kadar.
Hediye paketini de daha önce bir kenara ayırdığım küçük karton kutuyu yapışkanlı kağıt ile kaplayarak yaptım.

Üzerine eklediğim kurdela ve düğme ile kutunun kapanmasını sağladım.

Umarım Elife de peçete yüzüklerini beğenmiştir:)...

10 yorum:

  1. Teşekkür ederim Tiryaki, böyle düşündüğüne sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık arkadaşım çok cici olmuşlar. bu arada ben de Konya'dayım:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim hilal. konyada bir blog yazarı daha tanıdığıma memnun oldum. Dile O'ndan Ne Dilersen başlıklı yazını okuduğumda senin de konyada yaşadığını fark ettim. aynı şehirde blog yazarlarının olduğunu bilmek güzel. umarım bir gün görüşebiliriz de:))

    YanıtlaSil
  4. bende bir keçeseverim çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim Gönül hanım. ben de keçelerle uğraşırken acayip stres atıyorum. güzel bir uğraş:) ayrıca kusura bakmayın yorumunuzu geç fark etmişim. bu aralar pek bloguma vakit ayıramıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Sıkça görmeye başladım bu keçe çalışmalarından bloglarda pek sıkılınacak gibi değil bu keçeler çok rengarenkler,fırsatım olsa benim bile yapasım geliyo gördükçe...Peçete yüzüğü fikri bi harika olmuş tabii sunumda çok şık ve ince bi düşünce..Elinize sağlık
    sevgiler hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim utku'nun annesi:) evet insan keçelerle çalışırken keyif alıyor. bana küçükken okullarda renkli kartonlardan yaptığımız kağıt işlerini hatırlatıyor. aklınıza gelen heryerde de kullanılabiliyor. denemediyseniz tavsiye ederim.
    Sizin de geçmiş kandiliniz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  8. merhabaşar melek:) bende bana uğradığın için blogumdan koştum geldim:) bende keçelerini nereden aldığını öğrenebilir miyim:)

    YanıtlaSil
  9. merhaba alonenes:) valiliğin hemen arkasında saray çarşısı var çeyiz mağazaları ile dolu bir çarşı oranın bodrum katında yün yumak kurdela satan dükkanlarda bulabilirsin. ben inci tuafiyeden almıştım. daha hesaplıydı diğer mağazalara göre. alalı da 4-5 ay oluyor umarım orada bulabilirsin

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim canım en kısa zamanda uğrarım inşallah

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)