24 Şubat 2010 Çarşamba

MERHABA



Bir gün internette gezinirken 10 Marifet isimli bir site ile karşılaştım. İçinde baktığımda birbirinden marifetli, birbirinden yetenekli bir sürü insan ve birbirinden şık, birbirinden yaratıcı bir sürü fikir ve ürün gördüm. Bu renkli sitenin derinliklerine daldıkça blog dünyasının kapılarını aralamış oldum. Anne Kaz, Sesiber, Portakal Ağacı, Sihirli Eller Ankara, Laçin, Sergun, Gönülden Ele, Birsence, GeCe ve daha ismini sayamadığım onlarca bloğu keşfetmiştim. Hepsinin farklı alanlarda yazdıkları blogları benim hayal dünyama yeni ufuklar açtı (açmaya da devam ediyor).
Derken, benim de içimde bir blog sahibi olma arzusu uyandı. Belli bir uzmanlık alanı olmadan (yemek gibi, moda gibi ya da el işi gibi), sadece içimden gelenleri, meraklarımı, uğraşılarımı ve daha bir sürü şeyi paylaşmak istediğim bir blog. Kısacası güzel paylaşımlara yol alabileceğim bir yelkenlim olsun istedim.
İsmini Evde Bir Melek koyduğum bu bloğumun, güzel paylaşımların başlangıcı olması dileğiyle herkese tekrar MERHABA.

14 yorum:

  1. Merhaba Melek hanım.Can takı yı sormuşsunuz.Nene hatun parkı civarı Hatunsaraylılar parket yanında.Önceki yazılarımdan birinde dükkanın fotosuda vardı.daha kolay bulabilirsiniz bakarsanız.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu uzun süredir takip ediyorum. Aslında Nene Hatun parkının içinde keçe aldığınızı yazdığınız yerle ilgili yazınızı da okumuştum. Yorum bıraktıktan sonra da o yazınızı tekrar okuyunca orası olabileceğini düşündüm. İlginiz için çok teşekkür ederim. Henüz kendimce deneme aşamasında olan bloguma ilk yorumu bıraktığınız içinde ayrıca teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldiniz. Her şey istediğiniz gibi olsun. Güzel arkadaşlıklarınız, paylaşımlarınız olsun.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Gülen Hanım. Umarım bu blog güzel paylaşımlara vesile olur. Tekrar teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldiniz! bende sizin gibi başlamıştım önce marifette takıldım 1 yıldırda blogda takılıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Yetenek- Sizin;
    Hoşbulduk. Ben de 2 yıla yakın takıldım 10 Marifette. Hobi ruhumun beni harekete geçirmesi baya zaman aldı:) Bundan sonra buradayım. Umarım istikrarlı bi blog hayatım olur.

    YanıtlaSil
  7. önce bir süre dışarıdan izleniyor herhalde onmarifet:) bana da öyle olmuştu. aramıza bütün yeni katılan arkadaşlar da aynı şekilde başlıyorlar cümleye "uzun süredir sitenin takipçisiydim......." bu süre zarfında hem pişiyoruz hem de birşeyler yapıp yayınlamak için cesaretleniyoruz herhalde. ama onmarifete karıştıktan sonrası çok zevkli. hoşgeldin arkadaşım. bloğun hayırlı olsun, izliyorum seni:) kemer süsün de çok hoş:)

    YanıtlaSil
  8. Evet durumu çok güzel özetlemişsiniz:) Sanırım biraz cesaret gerekiyor harekete geçmek için. Ben 2 yıla yakın bir zamanda anca toplayabildim galiba cesaretimi:) Neyse geç olsun güç olmasın değil mi? Ben de sizi izlemedeyim:) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. Pembe patiklerin çok şık olduğunu söylemek istedim ama o yazıya nereden yorum bırakacağımı bulamadım iyi mi :/
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. :/ hakkaten nerden yorum bırakılacak. İnsan acemi olunca böyle oluyor galiba. 10-15 dakikadır blog ayarlarına bakıyorum ama çözemedim:(( Bir fikri olan var mı?

    Bu arada yorumunuz için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  11. canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn.... güzelliklerde buluşmak dileği ile...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Gülen: senin sayende fark ettiğim sorunu sabahtan beri uğraşarak ve Yetenek- Sizin'in yardımıyla çözmüş bulunmaktayım. (Kendisine de buradan ayrıca teşekkür ederim.) Dikkatin ve uyarın sayende problem ortadan kaldırıldı.

    celebi74: Teşekkür ederim. umarım güzelliklerde buluşuruz...

    YanıtlaSil
  13. Ben gelmeyeli harikalarla dolmuş burası yaa...ne güzel aynı şehirden bir blogdaşımız daha oldu:))aramıza tekrar hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Gönülden Ele:
    Blogdaş olduk değil mi?:)
    Güzel sözlerin için teşekkürler. Hoşbulduk.

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)