23 Aralık 2014 Salı

4. KONYA BLOGGER BULUŞMASI İFTAHARLA SUNULUR:)

 4. Konya Blogger Buluşması iftaharla sunulur:))
Merhaba sevgili bloggerlar, takipçiler, sessiz izleyiciler... Bizler Konyalı- Konya'da yaşayan blog yazarları olarak 4. kez bir araya geldik. Aslında ara sıra farklı sebeplerle bir araya gelinse de bu sponsorlu buluşmalarımızın 4.'süydü. 
Bu etkinliğin organizasyonunu ben deniz, İffetin Günlüğü blog yazarı Hasibe Ablacım ve  Mutfak Notları  blog yazarı Feyzacım ile yaptık. Öncesinde baya endişelenmiştik hazırlıklar konusunda ama Allah yardımcımız oldu, katılımcıların da memnun ayrıldığı bir buluşmayı gerçekleştirmiş olduk. Zaten fotoğrafa baktığınızda da görürsünüz, bu güler yüzlü, samimi insanları memnun etmek çok da zor değil. Katılımları, destekleri ve hoş sohbetleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamanda arkadaşlıkları sanal ortamda başlayıp, gerçek hayatta da aynı enerjiyi sürdüren nadir blogger grubu olduğumuzu da belirtmeden geçemeyeceğim. 

Şimdi gelelim etkinliğimizin detaylarına...


Öncelikle bize kapılarını açarak, mekan sponsorumuz olmayı kabul eden Kocatepe Kahveevi'nden bahsetmek istiyorum. Bizleri Meram Şubesinde ağırladılar. Başta mekanın ayarlanmasında yardımcı olan, Alper Bey, Adnan Bey'e, Kocatepe Kahveevi Meram Şubesi'nden Mustafa Bey ve  çalışanlarına güler yüzleri, ilgili davranışları, ikramları için çok teşekkür ediyorum.


Benim tercihim ortaşekerli Saraylı Türkkahvesi'ydi. Tadı yumuşak, çok lezzetli bir kahveydi. Tadı damağımda kaldı. Bundan sonra müptelası olabileceğim bir lezzet... Ellerinize, gönüllerinize sağlık...

Gelelim günün, 4. Konya Blogger Buluşması'nın diğer sponsorlarına. Önce toplu bir bakış, ardından detaylara geçelim...
       
Airwick... Bilmeyeniniz var mı acaba:) Özellikle biz bayanlar güzel kokulardan hoşlanırız. Evimizi temizledikten sonra temizlik kokusunun uzun süre kalmasını isteriz. Kısa sürede uçup giden temizlik kokusuna Airwick kesin çözüm sunuyor. Birbirinden güzel çiçek, meyve, baharat, fresh, doğa hatta yöresel koku alternatifleriyle Airwick'te mutlaka size de uyan bir koku bulabilirsiniz.
Etkinliğimiz için bizlere Çubuklu Kokular serisinden Toraslar Gelincik kokusunu göndermiş. Hafif bir kokusu var. Çiçek kokusu sevenler için hoş bir seçim. Şık cam şişesi ile evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Denemenizde fayda var diyor ve Airwick'e çooook teşekkür ediyorum.  


Kış gelince kuru bir cilde sahip olan ben ellerim için ne kullanacağımı şaşırırım. Ayrıca parmak uçlarımda da egzama tarzı bir rahatsızlık olunca temizlik ürünleri, sabunlar vs. ellerimi iyice kurutur. Bu süreçte ürünlerin içerik ve özelliklerini incelediğim Dermadolin imdadıma hızır gibi yetişti diyebilirim. Şimdilik sadece Seranem Nemlendirici El Bakım Kremi'ni kullandım. Hemen emilen, hoş kokulu oldukça güzel bir ürün. Argan yağı, zeytin yağı, doğal shea yağı, kayısı çekirdeği yağı, gliserin... Görüldüğü üzere içerik olarak da baya zengin bir ürün:) Üstelik paraben içermiyor. Diğer ürünlerini de kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Buluşmamıza sponsor olarak destek veren Dermadolin'e teşekkür ediyor, ürünleri tüm eczanelerde bulabileceğinizin altını çizmek istiyorum...
Kendinize özgü bir çantanız olsun istiyorsanız Galata Bags kişiye özel tasarımlarıyla tam size göre. Galata Bags'te buluşmamıza indirim kuponu göndererek destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Galata Bags'in face hesabı için:  https://tr-tr.facebook.com/galatabags
Galata Bags'in Etsy'deki satış hesabı için:   https://www.etsy.com/shop/galatabags adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


Siz daha önce siyah pirinç ya da kara pirinç ya da kral yiyeceği duymuş muydunuz? Ben şahsen duymadım:) Ama 4. buluşmamıza sponsor olan Karra Pirinç sayesinde bu güzellikle tanışmış oldum. Henüz denemedim ama lezzetini çok merak ediyorum. İnternete bir bakayım dedim neler var hakkında diye TRT Haberin web sitesinde şöyle bir haberle karşılaştım. 

"Türkiye, tarımda artık yeni ürünler yetiştiriyor. Bunlardan biri de bir zamanlar sadece Çin hükümdarları için yetiştirilen siyah pirinç. Demir, lif ve mineral deposu siyah pirinç artık Edirne tarlalarında da yetiştiriliyor. Besin deposu siyah pirincin sağlığa birçok faydası var. Trakyalı çiftçiler siyah pirince yeni bir de isim verdi: "Karra"..." Haberin tamamı için tık tık lütfen.
Beyaz pirince oranla daha fazla magnezyum içermesi nedeniyle özellikle kemik, sinir dokusu, kasların çalışması ve kalp sağlığı için önemli bir besin kaynağı olan bu ürünü henüz denemedim ama tadını çok merak ediyorum. Şimdiden tarif arayışına girdim. Varsa tarifleriniz bekliyorum. Bu arada buluşmamıza destek olan Karra Pirinç'e de çok teşekkür ediyorum.  

Eveeeeet gelelim bir diğer sponsorumuz Keçe Kesime... Ben keçeyi, keçe ile uğraşmayı çok severim. Şimdi artık keçe ile birşeyler üretmek daha kolay çünkü Keçe Kesim faaliyet alanı itibariyle keçeleri size istediğiniz şekilde kesip yolluyor. Siz de kesilen keçe ürünleri nerede kullanmak istiyorsanız sadece oraya dikmek, yapıştırmak, aplike etmek kalıyor. Bu kadar kolay. Sponsorluk için görüşmeler yaptığımızda Keçe Kesim yetkilisi Tolga Bey'in önemli bir meşguliyeti vardı. Kendisi bizi kırmayarak bu meşguliyetinin arasında destek olmayı kabul etti. Göndermiş olduğu ürünler için kendisine çok teşekkür ediyorum. Siz de web sitesini ziyaret ederseniz  Ayrıca keçe melek kanatlarına da bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim:))


Hayatım boyunca kilo problemim üniversiteye başladığım yılı saymazsak hiç olmadı. 
(Aç parantez: O dönemde de yurtta kalıyorum. beslenme düzenim altüst olmuş. Gece ekmeğin içine ekmek koyup yer durumdayım yani. Tabi bu da bana kilo olarak geri dönüş yapmıştı. Sonrasında toparladık durumu. Kapa parantez :) )
Belki beslenme alışkanlığım, belki metabolizmamın çalışma hızı, belki de biraz hareketli oluşumdan;) Hamilelik döneminde de aldığım 14 kiloyu kısa sürede vermiştim. O yüzden şimdiye kadar hiç diyet yapmışlığım olmadı. Ama bir gün kilo problemim olursa, Aspire kalori yakıcı özel formülü sayesinde başvurabileceğim hoş bir içecek. Web sitesinde (tık tık lütfen

  • Bir kutu Aspire’ın ortalama 200 kaloriye kadar yaktırabileceği kanıtlanmıştır.

  • Kalori ve Şeker içermez.

  • Özenle seçilmiş doğal ürünlerin karışımıdır.

  • Bir kutusu oldukça iyi bir vitamin kaynağıdır.

  • Yaban Mersini tadında hafif gazlı bir içecektir. Deniliyor. Kilo hedefinize ulaşmanızda yardımcı olabilir. Sponsorluk desteğiniz için teşekkürler Aspire...  

   
Bir diğer sponsorumuz ise Rituel de Beaute idi. Bizlere özel günler için üretilmiş ısıtıcı bant ve nefes almaya yardımcı burun bandı göndermiş. Bazı bayanlar için regl dönemleri ağrılı geçer ve sıcak komprese ihtiyaç duyarlar. Böyle günler için özel olarak üretilmiş ısıtıcı bant 8 saate kadar sıcaklık etkisiyle uzun süreli rahatlık sağlıyormuş. Belki vücuttaki farklı bölgelerdeki kas ağrıları için de faydalı olabilir. Denemekten ne çıkar değil mi;) Burun bandı ise tam benlik uzun zamandır alıp denemek istediğim bir üründü. Rituel de Beaute sayesinde deneyimlemiş olacağım. Burun kemiğimde eğrilik olduğu için zaman zaman nefes almakta zorluk çektiğim olur. Ameliyat olmam gerektiği söylendi ama operasyondan korktuğum için sürekli erteliyorum. Burun bantları bakalım benim eğri burnumda ne kadar etkili olacak:)) Teşekkürler Rituel de Beaute...        

Farina Bella, kulağa hoş gelen bir ismi var değil mi? Etkinliğe katılan arkadaşlarımızdan bazıları hemen denemişler. Benim daha deneme şansım olmadı. Ama ben de bir kek delisi olarak denemek için sabırsızlanıyorum. Muffin karışımlarının hem sadesini hem kakaolusunu göndermiş bizlere Farina Bella. Etkinliğinize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum kendilerine. 

Bir de iki tane sponsorumuz daha vardı. Piknik ve Gülay'ın Ahşap Evi
Piknik bize içinde çeşitli ürünlerin bulunduğu bir hediye paketi göndermişti. Düzenlediğimiz çekilişte hediye paketi canım Özlem Ablama çıktı. O da böyle güzel bir poz verdi bize. Destekleriniz için teşekkür ederiz Piknik

Gülay'ın Ahşap Evi'nden gelen bu şık lokumluğun sahibi ise Feyza oldu. Güle güle kullan canım. Teşekkürler Gülay'ın Ahşap Evi. 


Eveeet sona bu cici bardak altlığını bıraktım. Kendisi Mutfak Notları blog sahibesi Feyza'nın hediyesi. Benim organizasyon arkadaşım:) Kucağından inmeyen minik oğluşuna rağmen bize bu güzel hediyeleri yapmış. Kendisine kocaman teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık Feyzacım.

Bu arada grubumuza yeni iki arkadaşımız katıldı. AslıEviEvi blog sahibesi Aslı ve İG'den Canan. Her ikisi de çok tatlı insanlar. Tekrar aramıza hoşgeldiniz.

4. Konya Blogger Buluşmasına katılan arkadaşlarımızın blog adresleri aşağıda. Buraya kadar gelmişken onları da ziyaret edin isterim:)
http://hilaltimur.blogspot.com/
www.yeteneksizin.net
http://kediminhobidefteri.blogspot.com.tr
http://urfatutkunu.blogspot.com.tr/
http://alonenes.blogspot.com.tr
http://orgugiller.blogspot.com.tr
http://nurcaelimdenevinize.blogspot.com.tr/
http://pembeduslerulkesi.blogspot.com.tr/
http://mimarngzndenmakyaj.blogspot.com.tr/
http://gonuldenele.blogspot.com.tr/
http://evde3velet.blogspot.com/
http://evdebirmelek.blogspot.com/
http://mutfaknotlari.blogspot.com.tr/
http://aslievievi.blogspot.com.tr/
http://i.instagram.com/cananaltinkaynak/
4. Konya Blogger Buluşması'nı güzel anılar biriktirerek gerçekleştirdik. Organizasyonda emeği geçen, etkinliğe katılan blogger arkadaşlarıma, sponsor olarak bize kapılarını açan, ürün göndererek destek olan tüm firmalara tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın efendim:)

4 yorum:

  1. Bir Konyalı olarak aranızda bulunmak isterdim sevgili Melek. Gıyaben tanışıyoruz, ama gerçekte tanışmak kısmet olmadı. Tez zamanda tanışmak ve buluşmak ümidiyle. Tüm Konyalı blogculara sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Özlem Hanım:) Evet gıyaben tanışıyoruz. Bloğumu ziyaret etmenize çok sevindim. İnşallah yüz yüze görüşüp tanışmak da nasip olur. Sizi de Konyalı bloggerlar arasında görmekten mutluluk duyarız. Görüşebilmek dileğiyle...

      Sil
  2. herşey güzeldi Melekcim korktum ama şükür güzel geçti
    minik hediyemi beğendiysen ne mutlu
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem bizleri hem katılan arkadaşlarımızı memnun eden bir buluşma oldu. Hediyeni de tabi ki çok beğendim. Tekrar teşekkür ediyorum.

      Sil

Hadi birşey söyle:)