3 Mart 2014 Pazartesi

KONYA BLOG YAZARLARI BULUŞMASI VE WORKSHOP


Herkese Merhabaaaa.... 
Uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım, karşınızdayız. Biz Konya Blog yazarları olarak bu kez bir workshopla bir araya geldik.  

Hoş sohbet ve mekan sponsorumuz Konya Kent Plaza Starbucks'ın tatlı ikramları eşliğinde bir workshop gerçekleştirdik.Hobi Keçe'nin bizlere göndermiş olduğu keçe kitle hepimiz değişik nazarlıklar yaptık. 



İşte bu da benim nazarlığım...



Ayrıca bu buluşmada organizasyonu destekleyen bir sürü firma vardı. Otantik Boncuk, Cyrene, Hüsnadan, Otacı, Schwarzkopf, Apolena, Dr. Oetker, Harf Atölyesi, Pluscanvas, Doa Kozmetik, Yuva Maya, Saç Bakım, Bebak, Hy Fashion, Her Renk Tasarım buluşmamıza sponsor olarak bizleri, gönderdikleri hediyelerle şımarttılar. 


Bu post vesilesi ile hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Sponsor firmaların ürünleri ile ayrı postlar hazırlayacağım. Önce ürünleri deneyip, deneyimlerimi sizlere aktaracağım inşallah. 
Bunun yanı sıra organizasyonun sorumluluğunu üstlenen  Yetenek Sizin, Hilalin El Emeği ve Alonenes bloglarının yazarlarına da göstermiş oldukları çabalar için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar.  
Bu örgü bardak altlığı Urfa Tutkunu'ndan, keçe figürler ise Gönülden Ele  ablamızdan:) Tabi ki onlara da kocaman bir teşekkür gidiyor...
Bir blog yazarları buluşması daha neşe ile geçti:) Benim zevk alıp eğlendiğim kadar diğer blog yazarları arkadaşlarımda eğlenmiştir. Yeni buluşmaları sabırsızlıkla bekliyorum. 

5 yorum:

  1. ben 2.fotoğrafta niye darbuka çalar gibi çıkmışım napıyodum acaba o sırada:)

    YanıtlaSil
  2. Keşke senin yaptığından kopya çekseymişim. Nasıl süper olmuş vallahi.. Bayıldım..:)))
    Yine yapalım oturalım en azından Melekciğim..
    Çok çok öpüyorum tatlım benim..:))

    YanıtlaSil
  3. iffetin günlüğü: Hakikaten abla tempo tutar gibi görünüyorsun. O günki neşene veriyorum ben:)

    miyavkedicik: beğenmene sevindim. inşallah başka vesilelerle de bir araya gelip görüşmelerimizi devam ettiririz. Ben de öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullan =) Ve nazarligina bayildim. En kisa zamanda yeniden gorusmek umidiyle.

    YanıtlaSil
  5. En minik görünen benim niye pigme gibi dürüyorum yaa ;)

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)