21 Kasım 2011 Pazartesi

BAYRAM HEDİYELERİM:)


Banuca Bir Şeyler isimli bloğu duymayanınız var mı acaba? Eee duymayanlar varsa burdan öğrenirler artık:)
Banu ablanın bloğunu daha önceden takip ediyordum ama ilk temasımız bir kartpostal etkinliğinde olmuştu. Kendisi etkinlikte benim kartpostal yapıp göndereceğim arkadaşımdı. O zaman da bir kurban bayramıydı. Bu kurban bayramında da kendisi marifetli elleriyle yaptığı birbirinden güzel hediyeleri ile şaşırttı beni. 

Aslında hediyeleri elime ulaşalı çok oldu. Ancak her sene olduğu gibi bu sene de biz memleketimizdeydik. Tatil dönüşü de önce minik Emir, sonra ben, sonra da eşim sırayla hasta olduk. O, şu, bu derken kendisine buradan gecikmeli bir teşekkür postu yazmak istedim. 

Teşekkür ederim Banu Ablacım, zahmet edip gönderdiğin hediyelerin için. Maceralı bir kargo takibi sonucu yüzümü gülümseten el emeklerin için KOCAMAN TEŞEKKÜRLER. Ellerine, yüreğine sağlık.

Banu Abla, bakıyorum bu ara hep blog arkadaşlarını o otantik evinde konuk ediyorsun. İnşallah bir gün benim de yolum düşer de o doğa harikası içindeki evine konuk olup bir kahve içmek kısmet olur. Eee tabi ben de Konya'ya beklerim seni. 

7 yorum:

  1. evet bilmez olurmuyum Banu ablayı
    paylaşmak kadar güzel bir şey varmı şu dünyada,güle güle kullanın ,muhabbetiniz daim olur inşallah

    YanıtlaSil
  2. Turkuazft; Hakkaten Banu ablayı bilmeyen yok galiba:)) paylaşmak hakikaten mutluluklara vesile oluyor. güzel dileklerin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Canım benim, gönderdiklerim çok değersiz şeyler, gönül çok daha güzellerini göndermek ister, bunlar minik birer anı olarak dursun bir kenarda, inşallah birgün gelirsin, o zaman yaptıklarımdan beğendiğin birşeyleri alırsın olur mu :)

    YanıtlaSil
  4. aşkolsun ne demek değersiz Banu Abla, onlar benim için çok özel şeyler. Senden bana çok güzel anılar. Ben hepsini çok sevdim. Tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Bilmezmiyiz hiç :)Dahiyane fikirlerin yaratıcısı abalam.

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan Melekcim..Banu hanımın ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  7. Hayal arkadaşım; hakikaten öyle dahiyane fikirlerin yaratıcısı. mesela bugün blogunda bilgisayar disketlerinden ve duvar bordürlerinden bardak altlıgı tasarlamış. :))

    İffetin günlügü; teşekkür ederim ablacım.

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)