15 Aralık 2010 Çarşamba

KONYA'DAN KAR MANZARASI


Hafta sonu yurt genelinde olduğu gibi Konya'da da kar vardı. Ben de kar yağdığında balkondan bir kaç kare fotoğraf çekmiştim. Fırsat bulunca eklemek istedim kar fotoğraflarını. İlk gün eklemek isterdim ama dedim ya bu aralar bloguma yazı yazma konusunda tembelim.


Evimizin önündeki caddeden bir görünüş...



Evimizin önündeki caddeden ikinci görünüş...(:



Bu fotoğrafta da site bahçesinde kardan adam hazırlığı yapan çocuklar olacaktı. Ama ben sahneyi yakalayana kadar iki tanesi önlerine kattıkları kocaman kar toplarını hızlı bir şekilde yuvarlayarak menzilimden çıktılar:)
Ancak fotoğraftan da görüldüğü üzere izleri taze:)

4 yorum:

  1. canımcım orası neresi birinci resim meram sanayi bölgesini andırıyor,ama diger fotolar askeri tarafını bilemedim.bende konyalıyım.

    YanıtlaSil
  2. Selinkacım, ben otogar tarafında oturuyorum. Otogar kavşağından Ankara çevre yoluna döndüğünüz cadde üzerindeki sitelerdeyim. İlk resimde Selçuklu Kipa'nın bulunduğu binaları, daha ilerisinde de Kule'yi görebilirsin. Hava açık olsaydı Makro'nun binasını bile görebilirdin. Beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. adresini aldım:) çat kapı geleceğim:)))

    YanıtlaSil
  4. Aaaa ne demek. Konya'da yaşayan blogerlarla tanışmayı çok isterim hakikaten. Çok memnun olurum. Her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil

Hadi birşey söyle:)